w21

Mecanicul meu se revanseaza in fata tuturor soferilor care aleg serviciile noastre, astfel ca programul de service vine in intampinarea dumneavoastra cu preturi fara concurenta pe piata din Romania, totul pentru ca repararea anumitor defectiuni sa implice costuri cat mai scazute.

Colaboram cu cele mai bune service-uri din orasele importante ale Romaniei iar acest aspect ne ofera un avantaj considerabil, serviciile de reparatii auto mizand intotdeauna pe aportul unor specialisti.

Discounturile se aplica pentru toti soferii care aleg serviciile noastre, indiferent de natura defectiunilor sau de modelul masinii pe care il detineti. Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati unul dintre operatorii Mecanicul Meu si sa ne comunicati natura defectiunii pe care masina dumneavoastra o prezinta, vom fi intotdeauna capabili sa estimam corect dauna si sa va oferim sprijinul necesar pentru ca reparatia sa fie una rapida si cat mai putin costisitoare.

33
333

Oferim discount-uri pentru urmatoarele tipuri de interventii:

  • Manopera: pana la 50% – Regulament Campanie
  • Reparatii/inlocuire piese auto: pana la 40%
  • Inlocuire consumabile: pana la 30%
  • Bonus 5% din valoarea facturii

Toti termenii si conditiile programului nostru de service ii puteti solicita unuia dintre consultantii Mecanicul Meu printr-un simplu apel telefonic sau prin plasarea unui email de contact.