oras

Cum am luat fiinta:

Pornind de la ideea ca un mecanic nu se face peste noapte, iar un mecanic bun nu se gaseste peste tot , ne-a venit ideea sa ii gasim pe cei mai buni dintre cei buni si sa ii aducem aproape de cei care intampina probleme cu masina.
Avand acces la o baza de date generoasa de service-uri autorizate si bazandu-ne pe o vasta experienta in domeniul asigurarilor auto, am pus bazele unui club auto bine consolidate, ce vine in intampinarea membrilor sai oricand si oriunde este nevoie.
Nu suntem cei mai vechi, dar am devenit cei mai recomandati.

Ce facem:

Pe scurt, oferim servicii de asistenta rutiera, consultanta in caz de dauna, prioritate in cea mai mare retea de service-uri din Romania si supprt call center la cele mai inalte standarde.

Cum facem:

ajutorMecanicul Meu este dornic sa vina in ajutorul tuturor celor care intampina probleme cu masina si doresc sa aiba parte de siguranta pentru ca, indiferent de situatie, va exista cineva care sa preia grijile sis a elimine acest stres.

Mecanicul Meu este respectuos si pretuieste timpul fiecaruia, motiv pentru care promptitudinea in interventii este extrem de importanta.

Mecanicul Meu este exigent, iar standardele de calitate sunt indeplinite de fiecare din service-urile cu care lucram. In plus, dispunem de cea mai mare retea de service-uri din Romania.

Mecanicul Meu este prietenos si pretuieste fidelitatea, motiv pentru care oferim mari reduceri de pret membrilor clubului MY Mechanic in toate service-urile din reteaua nationala.

Cui ne adresam:

Suntem deschisi tuturor conducatorilor auto care apreciaza promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul. Pentru noi, acestea sunt valorile dupa care ne ghidam si pentru care suntem recomandati de fiecare din membrii clubului nostru.

DESCOPERĂ ȘI ALEGE OFERTELE NOASTRE!

Membru FREE

Membru BASIC

Membru BASIC PLUS

Membru SILVER

Membru GOLD

Membru PREMIUM

Numără-te printre membrii noștri, și bucură-te de confort și siguranță pe toate drumurile din România și Europa!

ALEGE PACHETUL CARE TI SE POTRIVESTE!