222

Asigurarile auto au rolul de a feri asiguratul de plata unor potentiale pagube provocate de un incident de natura rutiera. Astfel, daca sunteti implicati intr-un accident auto sau ati fost victima unei terte persoane, asigurarile pot fi definitorii in vederea recuperarii prejudiciului cu un minim de efort. Bineinteles ca sunt extrem de multi factori care pot conduce la avarierea unei masini, drept pentru care polita semnata se poate dovedi ineficienta in vederea acoperirii unei eventuale daune..
Mecanicul Meu va ofera consultanta atat in privinta alegerii asigurarii optime pentru masina dumneavoastra, cat si in vederea aplicarii cu succes in procesul de recuperare dauna. Serviciul nostru se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, implicarea unui consultant Mecanicul Meu in toate aceste probleme oferindu-va garantia posibilitatii de a recupera pagubele materiale suferite intr-un timp cat mai scurt.

Daune RCA/CASCO

  • Cea mai buna forma de protectie impotriva unor daune este, fara doar si poate, asigurarea auto, fie ca este asigurare RCA pentru daunele provocate tertilor sau CASCO pentru autovehiculul propriu.
  • Este necesar ca asigurarile sa fie incheiate doar in baza unei consultante de specialitate, niciodata exclusiv in baza pretului. Astfel, a incheia cea mai ieftina asigurare de pe piata se poate dovedi o adevarata capcana pentru dosarul dumneavoastra de dauna, 80% dintre societatile de asigurari gasind numeroase cai prin care sa nu fie nevoite sa achite in totalitate pagubele produse de un accident rutier.
  • In momentul de fata, legislatia nu mai este indeajuns de permisiva pentru ca soferii sa poata miza, in continuare, pe incheierea oricarei polite auto. Mecanicul meu va puna la dispozitie un sistem de consultanta optim, specialistii nostri avand capacitatea de a gasi solutia perfecta pentru necesitatile curente, totul pentru ca potentialele accidente din trafic pe care le suferiti sau pe care le provocati sa va ajute sa recuperati sau sa fiti scutiti de plata daunelor.
daune
consultanta

Consultanta in recuperarea daunelor – suport call center 24/24

  • Chiar daca dispuneti de asigurari RCA si CASCO nu sfatuim niciun sofer sa se avante in plasarea dosarului de dauna fara a primi consultanta de specialitate, etapele de abordare a situatiei fiind destul de elaborate, atat din punct de vedere tehnic sau administrativ, cat mai ales din punct de vedere legal.
  • In caz de dauna, aveti la indemana solutia de a apela la un consultant, Mecanicul Meu fiind disponibil 24/24 pentru a solutiona potentialele probleme pe care le intampinati. Suntem capabili sa analizam cazul dumneavoastra, sa initiem procedurile legale in vederea recuperarii daunelor si sa va oferim toate serviciile conexe de care aveti nevoie.