mecanicclub

Ce facem?

Clubul Mecanicul Meu a luat fiinta prin crearea celei mai mari retele de service-uri autorizate din Romania si are ca obiectiv consolidarea unei comunitati auto cu simt al raspunderii si sigurantei la volan. Membrii clubului nostru au prioritate la servicii de calitate oferite in timp real. Avand acoperire nationala si in Uniunea Europeana plus Turcia, ne face placere sa raspundem rapid si eficient solicitarilor venite din partea oricui face parte din comunitatea Mecanicul Meu.
Suntem devotati unui singur scop: indiferent ce destinatie alegi, te insotim in siguranta.

Valorile noastre

Ne ghidam intreaga activitate dupa trei principii egale ca importanta:

Promptitudine – orice interventie va fi efectuata in cel mai scurt timp
Seriozitate – orice problema cu privire la masina inscrisa in Clubul Mecanicul Meu va fi tratata cu prioritate si se vor oferi solutiile optime in avantajul membrilor clubului
Profesionalism – cele mai bune lucruri despre noi vin de la cei care ne recomanda.

333

Cum te inscrii:

Ca sa poti deveni membru al Clubului Mecanicul Meu, trebuie sa confirmi ca indeplinesti Termenii si Conditiile clubului nostru si sa completezi un formular simplu prin intermediul caruia vom face cunostinta.

Fie ca ai nevoie de asistenta rutiera, de consultant in caz de dauna, sau pur si simplu vrei sa beneficiezi de reducerile de preturi in reteaua noastra de service, ne vom bucura sa te avem printre noi.

Urmand acesti pasi, siguranta ta devine prioritatea noastra.